Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 22:17

Агрономічненська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Чи потрібен сайт школі?
Всього відповідей: 344
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Березень » 2 » Незвичайний урок англійської мови
17:43
Незвичайний урок англійської мови

   

Сучасне життя неможливе без спілкування. Це може бути спілкування між людьми однієї країни, а також між людьми різних країн і націй. Тому в наш час необхідно володіти хоча б однією іноземною мовою.

Крім того, досягти успіху в житті неможливо без володіння іноземною мовою. Якщо людина забажає займатися наукою, їй необхідно читати іноземну наукову літературу, брати участь у міжнародних конференціях, отримувати нову інформацію з різних джерел.

Для того щоб стати успішним бізнесменом, необхідно знати іноземну мову для співпраці з іноземними партнерами.

Багато людей полюбляють подорожувати. Тут знову бажано володіти іноземною мовою. А якщо хтось забажає навчатись за кордоном, працювати в закордонній фірмі, брати участь у спортивних музичних змаганнях – тут теж необхідно знати іноземну мову.

Ми живемо в Європі, де найбільш популярною іноземною мовою є англійська, яку вивчають в усіх закладах освіти. Щоб перевірити навички володіння нею, проводяться різні зустрічі, семінари, конференції. От і в нашій школі 8 лютого 2018 року відбулася зустріч. До нас завітали волонтери з різних країн світу: з Туреччини – Енес і Буручан; з Індонезії – Хілмі; Китаю – Міранда-Ліхудз.

Гостям було цікаво побачити умови, в яких навчаються учні нашої школи, почути українські вірші та пісні у виконанні школярів.

Волонтери взяли активну участь у проведенні уроку-бесіди в 10 класі на тему «Сучасні комп’ютерні технології» та відмітили гарне володіння мовою Семенюка Владислава, Богачук Тетяни, Куцої Олесандри, Шмалюха Владислава.

Усім учням школи гості запропонували свої презентації, під час яких школярі мали можливість поспілкуватись англійською мовою.

Волонтери похвалили учнів 9 класів – Смольця Дмитра, Кочетова Михайла; 8 класів – Рябошапку Олександра, Вознюка Владислава, Гончар Вікторію; 7 класів – Суслова Олега, Педоренка Святослава, Ткаченко Анну та багато інших.

Учням було цікаво ознайомитись з традиціями і звичаями Туреччини, Китаю та Індонезії, розповісти про наші чудові українські традиції.

Тож давайте більше приділяти уваги і докладати зусиль для вивчення англійської мови.

Учитель англійської мови Льовкіна І.І.

Переглядів: 485 | Додав: maxliuda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ірина  
0
Обожнюю англійську мову! дуже мотивують такі заходи! у цьому році планую вступ до лінгвістичного університету. Попереду ЗНО з англійської. Готуюсь самостійно за цим планом https://www.fatkin.school/blog/zno/pidgotovka-angliyska-mova . Сподіваюсь на хороший результат, щоб вступити на бюджет

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz