Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 30.04.2024, 05:29

Агрономічненська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Чи потрібен сайт школі?
Всього відповідей: 344
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 14 » Зустріч випускників
20:07
Зустріч випускників

Забута мелодія дитинства

 

 

Зустріч із шкільним минулим, як на мене, це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, поїздки на екскурсії разом із класом, є час подякувати мудрим вчителям за правильні поради. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже двадцять п’ять років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують класні вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди. 

У Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів ось уже багато років не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину у першу п’ятницю другого зимового місяця. 3 лютого коридори школи прикрасили стінні газети із старим фотографіями, на яких застигли миті шкільного життя різних років: перший і останній дзвоники, участь у художній самодіяльності, відпочинок на природі, туристичні походи та облаштування території школи. У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні випускники школи, а тепер лікарі, вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи. У привітальному слові директор школи Н.М. Ануфрієва підкреслила, що школа іде в ногу із часом. Серед досягнень школи щорічні перемоги та участь у районних та обласних предметних олімпіадах, участь у різноманітних конкурсах всеукраїнського рівня. — І звичайно, — наголосила Наталя Миколаївна, — найбільша гордість школи — це ви, наші випускники, наш цвіт, завдяки якому і школа буде процвітати. 

Протягом подальшого вечора зустрічі, який вели одинадцятикласники Безпрозванний Ілля та Гюнер Еліф, гості прожили один шкільний день, насичений цікавими подіями. Далі випускники продовжували спілкування у тісному колі своїх шкільних друзів. 

Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.
Переглядів: 986 | Додав: maxliuda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz